Η σελίδα μας απευθύνεται μόνο σε καταστήματα & εμπόρους ηλεκτρολογικού υλικού χονδρικής και υπερχονδρικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Εταιρίας

Η εταιρία Α.Δαβλέρης Α.Ε. σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δεσμεύεται για την προστασία κάθε πληροφορίας που παραχωρείτε στο site μας www.adeleq.gr . Η πολιτική της εταιρίας μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των Εγγεγραμμένων Χρηστών του site.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Α.Δαβλέρης Α.Ε. συγκεντρώνει συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες του site . Δεν πουλάει ή νοικιάζει πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες της σε τρίτα μέρη. Η Α.Δαβλέρης Α.Ε. μπορεί να μοιράσει στοιχεία επικοινωνίας στους συνεργάτες της ή σε συγκεκριμένους πελάτες της.

Η Α.Δαβλέρης Α.Ε. ενδέχεται να χρησιμοποιεί την πληροφόρηση που παρέχετε με την κίνηση σας μέσα το Web site με στόχο να σας ενημερώσει για προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σας. Η Α.Δαβλέρης Α.Ε. μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία αυτά συνολικά ώστε να κατανοήσει καλύτερα τους χρήστες του site μας. Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργηθούν αναφορές για τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις συλλέγοντας συνολικά στοιχεία αναζητήσεων βασισμένα σε ατομικές αναζητήσεις. Τα συνολικά στοιχεία είναι ανώνυμα δεν περιέχουν καμία πληροφόρηση που να χαρακτηρίζει ένα χρήστη.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Α.Δαβλέρης Α.Ε. διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργιών για την προστασία της εμπιστευτικότητας των Προσωπικών Δεδομένων των Εγγεγραμμένων Χρηστών του site της. Ωστόσο, ασφάλεια σε τέλειο βαθμό δεν υπάρχει σε περιβάλλον Internet, έτσι η εταιρία δεν δύναται να εγγυηθεί ότι το site είναι αδιαπέραστο και άτρωτο σε κακόβουλες επιθέσεις.

 

COOKIES

Το site της Α.Δαβλέρης Α.Ε. www.adeleq.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του site  και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

 

ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ SITES

Το site της Α.Δαβλέρης Α.Ε. www.adeleq.gr μπορεί να links ("δεσμούς") προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε  για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο site μας κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του site της εταιρίας Α.Δαβλέρης Α.Ε. www.adeleq.gr ,υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας(Ν. 2472/1997)για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η Α.Δαβλέρης Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site της Α.Δαβλερης Α.Ε.