Η σελίδα μας απευθύνεται μόνο σε καταστήματα & εμπόρους ηλεκτρολογικού υλικού χονδρικής και υπερχονδρικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία

 Η εταιρεία Α.Δαβλέρης Α.Ε.  ADELEQ είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία και σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των ηγετών στο χονδρεμπόριο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, έχοντας μια συνεχή ανοδική πορεία από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα.

           Ο ιδρυτής Αθανάσιος Δαβλέρης δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού από το 1978, έχοντας ιδρύσει την πρώτη προσωπική εταιρεία,  η οποία μετατράπηκε σε Α.Δαβλέρης & ΣΙΑ Ο.Ε. το 1990. Το 1993 η εταιρεία αυτή εξελίχθηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία και διατηρείται σε αυτή τη μορφή μέχρι και σήμερα.

           
           Σήμερα η ADELEQ έχει εδραιωθεί στον ελληνικό χώρο και στα Βαλκάνια, κάνοντας το όνομα της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Το βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η διαφοροποίηση έναντι του ανταγωνισμού προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής και πιστοποιημένης ποιότητας παρακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή.  Ως εκ τούτου, η εταιρεία έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών οίκων και την αποκλειστική διανομή των προϊόντων τους στις βαλκανικές χώρες.

           Στόχος της ADELEQ είναι η απόλυτη ικανοποιήση των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς, την οποία επιτυγχάνει με την συνεχή παρακολούθηση των παγκοσμίων τεχνολογικών εξελίξεων. Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει στην έρευνα προϊόντων LED (λάμπες & φωτιστικά σώματα) της σειράς Lumen, με αποτέλεσμα να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα τεχνολογικώς προηγμένα, φιλικά προς το περιβάλλον και σε ανταγωνιστικές τιμές, πάντα σύμφωνα με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

           Από το 2009 η Α.Δαβλέρης Α.Ε. έχει πιστοποιηθεί διεθνώς σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015 και είναι καταχωρημένη στο Μητρώο Παραγωγών Ηλεκτρικού & Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού (ΗΗΕ).

                     
      Η εταιρεία με έδρα την Λάρισα, διαθέτει νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 3.400m2 σε οικόπεδο 15.000m2  στην Λάρισα και υποκατάστημα στην Αθήνα με κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500m2 στις Αχαρνές.


ΛάρισαΑθήνα