Η Εταιρεία

adeleq
adeleq
adeleq

Ποια είναι η ADELEQ

Η εταιρεία Α.Δαβλέρης Α.Ε. ‘ADELEQ’ είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία και σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των ηγετών στο χονδρεμπόριο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, έχοντας μια συνεχής ανοδική πορεία από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα.

Ιστορικό

Ο ιδρυτής Αθανάσιος Δαβλέρης δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού από το 1978, έχοντας ιδρύσει την πρώτη προσωπική εταιρεία, η οποία μετατράπηκε σε Α.Δαβλέρης & ΣΙΑ Ο.Ε. το 1990. Το 1993 η εταιρεία αυτή εξελίχθηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία και διατηρείται σε αυτή τη μορφή μέχρι και σήμερα.

Η ADELEQ σήμερα

Σήμερα η ADELEQ έχει εδραιωθεί στον ελληνικό χώρο και στα Βαλκάνια, κάνοντας το όνομα της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Το βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η διαφοροποίηση έναντι του ανταγωνισμού προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής και πιστοποιημένης ποιότητας παρακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή. Ως εκ τούτου, η εταιρεία έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών οίκων και την αποκλειστική διανομή των προϊόντων τους στις βαλκανικές χώρες.

Η εταιρεία με έδρα την Λάρισα, διαθέτει νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 3.400m² σε οικόπεδο 15.000m² στην Λάρισα και υποκατάστημα στην Αθήνα με κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500m² στις Αχαρνές.

Ο στόχος μας

Στόχος της ADELEQ είναι η απόλυτη ικανοποιήση των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς, την οποία επιτυγχάνει με την συνεχή παρακολούθηση των παγκοσμίων τεχνολογικών εξελίξεων. Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει στην έρευνα προϊόντων LED (λάμπες & φωτιστικά σώματα) της σειράς Lumen, με αποτέλεσμα να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα τεχνολογικώς προηγμένα, φιλικά προς το περιβάλλον και σε ανταγωνιστικές τιμές, πάντα σύμφωνα με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Από το 2009 η Α.Δαβλέρης Α.Ε. έχει πιστοποιηθεί διεθνώς σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015. Eίναι καταχωρημένη στο Μητρώο Παραγωγών Ηλεκτρικού & Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού (ΗΗΕ) και συμμετέχει στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρησης Αποβλήτων "Φωτοκύκλωση Α.Ε.".

banner
banner
banner
banner